Sectors amb els que treballem

ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Activitats planificades i executades pensades en els ciutadans sota un criteri d’eficàcia i eficiència contribueixen a la millora de la seva utilitat i percepció Des de fa uns anys APTOS ha col·laborat estretament amb diferents administracions-locals i regionals, per la millora de la formació, ocupabilitat i la millora dels serveis públics. Col·laborant com a centre de formació per les persones beneficiàries d’ajuts socials. Aquests serveis els prestem sota criteris tècnics i tenint en compte els aspectes socials, prioritzant les mesures d’ocupabilitat i integració dels col·lectius vulnerables.

russia, office, men
hotel, pool, vacation

​SECTOR HOTELER

El client que vol el millor allotjament: Els aspectes com la neteja o el manteniment de les instal·lacions són aspectes decisius a l’hora d’escollir un hotel. Serveis que tenen que professionals de manera eficient i discrets per no afecta la qualitat de l’hotel i els seus clients, i prioritzat la qualitat del servei. El coneixement que tenim a l’empresa APTOS del sector hoteler, ens permet donar aquests serveis a diferents hotels de Catalunya. Sempre buscant la professionalitat i la millor qualitat. Serveis de neteja, Jardineria, Manteniment i realització de projectes energètics.

CENTRES D’OCI I ESPAIS ESPORTIUS

Els centres comercials i d’oci són espais que ocupen un lloc destacat en l’estil de vida actual. Espais on cada cop es fan més activitats anar de compres, practicar esport o gaudir de l’oci o el temps lliure. De manera integral o amb serveis individualitzats. APTOS garanteix el servei de manteniment, neteja, seguretat, jardineria, d’aquests centres d’oci.

football, ball, stadium
ikea, warehouse, industrial

​SECTOR INDUSTRIAL

Perquè les empreses es puguin dedicar a la seva activitat, principalment en el que es refereix a la fabricació de béns de consum, és precís que a les plantes de producció , siguin de l’àmbit que siguin, Electrodomèstics, aliments, etc. perquè tot funcioni correctament. Tenim auxiliars de neteja, manteniment, seguretat, personal amb una llarga experiència i empreses col·laboradores especialitzades en aquest tipus de serveis. Sempre busquem la millor qualitat i preu de mercat, la professionalitat al servei dels nostres clients.